Be the best version of yourself

dsc_0012-1

Кога мислам на една самоуверана жена, мислам на некој што се чувствува прекрасно во своја кожа. Некој кој не се плаши да го искаже својот став, да гласно го каже своето мислење. Облеката не го прави човекот но тргувајќи од себе си, гардеробата секогаш ме прави да се чувствувам поубаво. Макар тоа бил најлошиот ден во неделата никогаш не дозволувајте да преку вашиот надворешен изглед изразите како се чувствувате тој ден. Секоја жена треба да се негува, да секогаш биде во најдобро светло, не заради некој друг туку поради самата себе.

dsc_0035-2

dsc_9961

dsc_991411

dsc_98901

dsc_992911

Минатата недела повторно соработувавме со Марија Трајанова која стои зад брендот Marsin, преку добри “темели” како дизајнер повторно се она што го напишав за минатата соработка го мислам и овој пат. Сметам дека Марија е девојка која допрва ќе ги докаже своите способности, воодушевена сум од изработката и материјалите кои ги одбрала, како и што сама кажува дека квалитетот и е на прво место тоа при прв поглед на моделите се забележува. Со нетрпение чекам да ја видам нејзината следна колекција на престојниот моден викенд во Скопје. Искрено со доста обврски без разлика на мојот умор дента на фотографирањето повторно се воспостави дека секое добро квалитетно изработено парче гардероба ме прави среќна и секако со помош на Кариера плус со кои секогаш ми е задоволство да соработувам поради “третманот” кој го добивам кај нив уморот премина во задоволство. Два дена,3 фотосесии и сите останати обврски низ Скопје, па и не беше чудо што викендот ми требаше рехабилитација. Да се навратам на самата соработка  како и минатиот така и овој пат позирав пред објективот на Ерина Богоева која секогаш е професионалец во својата работа и финалниот резултат кажува сам за себе.

dsc_01241

dsc_0138-1

dsc_01601

dsc_0126l

Beauty begins the moment you decide to be yourself -Coco Chanel

With love,

DGjurovska.

Advertisements

2 thoughts on “Be the best version of yourself

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s