Being absolute me around people i love…

IMG_20170422_231013_580

Кога во текот на животот ќе запознаете некој луѓе и се чувствувате како да временскиот период колку се познавате нема врска со вашата блискост тогаш знаете дека тие се вистинските.

Смеење до солзи, искрени разговори, совети кои можда никогаш никој не ги кажал на тој начин да се почувсвувате како да знаат како е да се биде во ваша кожа. Времето не е мерило за искреност, за вистинска љубов…напротив можеби доколку некој го запознаете во правиот миг во вашиот живот едноставно нешто “кликнува” . Ме исполнува тоа да избегам барем на еден ден од Скопје, доколку факултетот и останатите обврски ми го “дозволуваат” тоа немаше да се “завртам” за викендите во Скопје.  Поминавме преубав ден заедно Ангела и Кики и враќајки се назад го пишувам текстот а денес ми се потврди се од горенапишаното.

Не се форсирајте со луѓе кои не ве разбираат можеби едноставно не сте компатибилни со размислувањата, гледиштата во животот, целите или едноставно не иде, не е ваш момент можеби понатака во животот повторно ќе дојде вашето време. Ова е накратко мојата денешна приказна.

Споделете ја вашата преку фотографии и освојте вредни награди…Како што ветив ова е мојот нов блог за кампањата на BU која е сеуште во тек. а сепак не останува уште многу време до крајот.

Мало потсетување за што треба да направите за да бидете дел од истата…

Направете ја својата уникатна приказна преку пријавување на веб платформата на B.U. Регистрирајте се преку Facebook или преку вашиот e-mail, пополните ги бараните информации, изберете наслов и започнете со вашата Absolute me приказна.

Вашата приказна треба да содржи 5 фотографии или видеа кои ќе ги објавите во најмалку два различни дена кои не мора да бидат последователни, туку можете да ги објавите за целото време додека трае кампањата. По комплетирањето на вашата приказна (со објавување на фотографиите или видеата), можете да креирате и сопствено видео кое ќе содржи некои од вашите фотографии и истите ќе можете да ги споделите на социјалните мрежи. Фотографии и видеа ќе можете да прикачувате се до крајот на конкурсот. Секоја недела ќе се избира „Приказна на неделата” која ќе биде наградена (ќе бидат доделени 30 B.U. Absolute Me сетови со тоалетна вода 50 мл и дезодоранс 150 мл), а на крајот жирито ќе ги одбере добитниците на главните супер награди (iPhone 7 32 GB Rose gold и 2 карти за EXIT Festival).

IMG_20170422_230528_304

IMG_20170422_231334_083

IMG_20170422_230917_644

IMG_20170422_230253_265

Wearing shirt and pants from Bella, Trench coat from TOM TAILOR and Shoes from Stradivarius.

With love,

DGJurovska

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s