Enjoy the little things…

7

Целиот живот е раскрсница, секогаш имаме опции и многу често се одлучуваме за најлошите. Свесно или не, донесуваме одлуки кои од самиот почеток знаеме дека се ризик. Иако некогаш резултатот е лош и велиме дека би го смениле тоа што сме го сториле доколку би го вратиле времето, дали навистина би постапиле поинаку доколку имаме шанса? Или сепак ќе се водиме од инстинктот во тој момент…

Дали сме ги изгубиле вистинските вредности, да површно гледаме на работите, да не уживаме во малите работи секогаш очекувајќи нешто големо, нешто што ќе ни го промени животот на подобро а не правиме ништо за тоа да се случи…

Не секогаш работите излегуваат онака како што сме очекувале или сме посакувале…Enjoy the little things in life.

1

3

4

9 (2)

The whole outfit is from Tom Tailor.

Shoes: Stradivarius

Turban: Stradivarius

Expect nothing

With love,

Dgjurovska

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s