Enjoy the little things…

Целиот живот е раскрсница, секогаш имаме опции и многу често се одлучуваме за најлошите. Свесно или не, донесуваме одлуки кои од самиот почеток знаеме дека се ризик. Иако некогаш резултатот е лош и велиме дека би го смениле тоа што сме го сториле доколку би го вратиле времето, дали навистина би постапиле поинаку доколку имаме шанса? Или сепак ќе се водиме од инстинктот во тој … Continue reading Enjoy the little things…

Being absolute me around people i love…

Кога во текот на животот ќе запознаете некој луѓе и се чувствувате како да временскиот период колку се познавате нема врска со вашата блискост тогаш знаете дека тие се вистинските. Смеење до солзи, искрени разговори, совети кои можда никогаш никој не ги кажал на тој начин да се почувсвувате како да знаат како е да се биде во ваша кожа. Времето не е мерило за … Continue reading Being absolute me around people i love…

Feeling like a Bond Lady while wearing Marsin…

Повторно соработка со Marsin и овој пат како и првиот во црвена креација, фустанот кој ме воодушеви со тоа како прилега за еден смел, заводлив и елегантен изглед. Како и името и инспирацијата на самата колекција се чувствував како Bond Lady. Не многу често може да ме видите во ваков фустан и можеби и не беше еден од моите фаворити кога ги видов моделите на … Continue reading Feeling like a Bond Lady while wearing Marsin…

Escape from reality

Ви се случило ли да толку сте презаситени од се околу вас и едноставно мислите дека единствен начин да се “спасите” од хаосот е да избегате од градот неколку дена? Епа баш така се чувствував и планираното патување во Вевчани-Струга-Охрид кое беше само 3 дена направи да избегам бар за кратко од реалноста и се случи во прав момент. Чист воздух, пријатни луѓе, постојано насмеани … Continue reading Escape from reality

Absolute me!

Последен ден од март, ја денес одлучив да се одвојам од моите мартинки иако дрвјата веќе пред неколку недели расцветаа…И искрено ми беше доста од месецов кој колку и добри толку и напорни денови ми донесе…Животот е краток секој од нас треба да го живее со полна пареа, секој момент е оној вистинскиот ако сами го искреираме да е таков. Кога последен пат го дадовте … Continue reading Absolute me!

Spring mood on!

Верувам дека кај голем дел од луѓето е така, но кај мене апсолутно убавото време и сонцето ми влијае целосно на доброто расположение! Пролетта ми е најубаво годишно време, полесна облека, поведри лица секаде, искрено прекрасреќна сум! И овој пат во соработка со Tom Tailor ви даваме предлог комбинација која е совршена со овој период за годината исто како и на претходниот пост. Се одлучив … Continue reading Spring mood on!

You are absolutely gorgeous by being You!

Новата кампања на BU е во тек, сите оние кои ме следат на мојот инстаграм профил знаат дека ја најавив кампањата Absolute me која апсолутно ме прави среќна, самата тема на истата е инспиративна, најдобар начин да се опишете самите себе, да го оставите својот печат и секако да освоите супер награди. Секоја од нас се труди да биде своја, да биде уникатна…Ќе ви откријам … Continue reading You are absolutely gorgeous by being You!