Toujours dans mon cœur … Always in my heart -Paris

Paris is always a good idea е изрека која често сум ја среќавала и сега ми е јасно зошто е кажана…Вториот ден можам да кажам  дека ми го обележа Ајфеловата кула која ме воодушеви. Градот ми го одзема здивот со секоја улица. Како секое ќоше да раскажува различна приказна, култура, стил а сепак би рекла е една целина која ме “храни” со инспирација, мотивација за … Continue reading Toujours dans mon cœur … Always in my heart -Paris

Being absolute me around people i love…

Кога во текот на животот ќе запознаете некој луѓе и се чувствувате како да временскиот период колку се познавате нема врска со вашата блискост тогаш знаете дека тие се вистинските. Смеење до солзи, искрени разговори, совети кои можда никогаш никој не ги кажал на тој начин да се почувсвувате како да знаат како е да се биде во ваша кожа. Времето не е мерило за … Continue reading Being absolute me around people i love…